Sluit je aan!

mail voor info

Wij zijn samen Streekenergie.

Wij zijn Streekenergie: 19 Achterhoekse energiecoöperaties die samen lid zijn van Coöperatie Streekenergie U.A.

Namens deze coöperaties levert Agem Energie Experts de kennis en expertise voor de operationele zaken binnen de organisatie. Onze Raad van Toezicht houdt formeel toezicht op de bedrijfsvoering. 

Scroll verder voor het ledenoverzicht.

Vuisten 500X500 (1)

Word lid van een energiecoöperatie.

Om te zorgen voor meer opwekking van hernieuwbare energie in Nederland kan jij je aansluiten bij een lokale energiecoöperatie. Vaak is dit een burgerinitiatief van inwoners die graag zelf de touwtjes in handen hebben, ook als het gaat om hun eigen energievoorziening. Want dat kan! Op deze manier  kan je onafhankelijker worden van commerciële partijen en ontwikkelingen in de wereld die invloed hebben op bijvoorbeeld de stroomprijzen. In Nederland zijn 714 energiecoöperaties.

Streekenergie is het Achterhoekse collectief van 19 lokale Achterhoekse coöperaties. Bekijk hieronder welke lokale coöperatie in jouw omgeving actief is en sluit je aan. Wil jij zelf een nieuw initiatief starten? Daar helpen we je natuurlijk ook graag bij! Neem gerust contact met ons op en stuur een mail aan Ruud Krabbenborg voor meer informatie. 

Mail Ruud


Onze stroom afnemen? Dat kan! 

Wij zijn een coöperatie van echte, Achterhoekse energieproducenten. Wij geloven in de kracht van lokaal en in eerlijke energie. Samen wekken wij Achterhoeke Streekenergie op, die via Streekenergie afgenomen kan worden bij onze partner Energie VanOns. Regel je dit via Streekenergie, dan ben je verzekerd van eerlijke tarieven, echt contact met Achterhoekse Energie Experts en persoonlijke hulp en uitleg zonder gedoe. 

 

Dit zijn wij

Klik op de foto en mail mij voor meer info! - Ruud -
Ruud Hoofd

Sluit jullie lokale coöperatie zich ook aan? 

Voordelen voor coöperatie en leden: 

  • Je bent onderdeel van een regionaal verbond in de Achterhoek en van een landelijke beweging in de ontwikkelingen voor een eerlijkere energiemarkt. 
  • Je deelt kennis en ervaringen met de andere leden. 
  • Wordt een lid van jouw lokale coöperatie via Streekenergie klant bij Energie VanOns, dan ontvangt jouw coöperatie een maatschappelijke bijdrage van €25 per jaar. 
  • Via Streekenergie kan tegen gunstige tarieven gebruik gemaakt worden van dienstverlening van de Agem Energie Experts. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij financiële zaken en de ledenadministratie. 
  • Wij blijven de oude postcoderoosregeling ondersteunen, zolang deze regeling bestaat.