Ik wil

meer weten.

Echt eerlijke energie.

  • Aantrekkelijke, eerlijke tarieven.
  • Echt contact met Achterhoekse Energie Experts.
  • Persoonlijke hulp en uitleg zonder gedoe.
Wind
Wij staan voor je klaar! - Pieter -
Pieter

Dichtbij en eerlijk contact.

Goede, betrouwbare informatie en eerlijke tarieven zijn belangrijk voor jou als ondernemer. Benieuwd hoe Streekenergie werkt en welk tarief wij kunnen bieden voor jouw onderneming? Onze Achterhoekse Energie Experts geven je graag uitleg.

Wij beloven je een vaste, Achterhoekse contactpersoon die jou eerlijke informatie geeft vanuit een organisatie zonder winstoogmerk.

Interesse? Neem contact met ons op!

Lokale energie tegen de lokale prijs.

In de Achterhoek kunnen we prima zelf zorgen voor een toekomstbestendige energievoorziening als we anders omgaan met energie. Door lokale energiegemeenschappen te creƫren en zelf de regie te pakken, worden we samen stapsgewijs minder afhankelijk van de markt en de marktprijs.

Doordat wij geen winstoogmerk hebben, kunnen wij voor steeds meer mensen energielevering tegen de lokale kostprijs faciliteren.

Hoe werkt energie tegen de lokale kostprijs?

Wind
Dat stroomt lekker door elke stekker! - Thijs -
Thijs

Historie Streekenergie.

Al sinds 2013 werkt de Achterhoek gezamenlijk aan de energietransitie in de regio. Met de oprichting van de Achterhoekse Groene Energiemaatschappij door acht Achterhoekse gemeenten werd een vooruitstrevende eerste stap gezet op weg naar een energieneutrale Achterhoek.

Het oorspronkelijke Agem is gegroeid tot Agem Energie Experts. Tien jaar na oprichting van Agem zijn Energieloket Achterhoek en Streekenergie als zelfstandige organisaties in 2023 op eigen benen gaan staan. De Energie Experts werkzaam binnen Streekenergie zijn grotendeels nog mensen van het eerste uur!

Contact

met Streekenergie.

Heb je vragen? Onze Achterhoekse Energie Experts helpen je graag met uitleg of overstappen.