Ik wil

meer weten.

Echt eerlijke energie.

Wij geloven dat de tijd van fossiele brandstoffen en buitensporige winsten voor energieleveranciers en energieproducenten voorbij is. Wij doen het anders, wij doen het zelf. 

Wind
We pakken zelf de regie!
Overeenkomst

Energie tegen kostprijs.

In de Achterhoek kunnen we prima zelf zorgen voor een toekomstbestendige energievoorziening als we anders omgaan met energie. Door lokale energiegemeenschappen te creëren en zelf de regie te pakken, worden we samen stapsgewijs minder afhankelijk van de markt en de marktprijs. Doordat wij geen winstoogmerk hebben, kunnen wij voor steeds meer mensen energielevering tegen kostprijs faciliteren.

Wat is energie tegen kostprijs?

Laat je goed informeren.

Goede, betrouwbare informatie en eerlijke tarieven zijn belangrijk voor jou als ondernemer. Benieuwd hoe Streekenergie werkt en welk tarief wij kunnen bieden voor jouw onderneming? Onze Achterhoekse Energie Experts geven je graag uitleg. Wij beloven je een vaste, Achterhoekse contactpersoon die jou eerlijke informatie geeft vanuit een organisatie zonder winstoogmerk.

  • Aantrekkelijke, eerlijke tarieven.
  • Echt contact met Achterhoekse Energie Experts.
  • Persoonlijke hulp en uitleg zonder gedoe.

Interesse? Neem contact met ons op!

Wind

Historie Streekenergie.

Al sinds 2013 werkt de Achterhoek gezamenlijk aan de energietransitie in de regio. Met de oprichting van de Achterhoekse Groene Energiemaatschappij door acht Achterhoekse gemeenten werd een vooruitstrevende eerste stap gezet op weg naar een energieneutrale Achterhoek.

Energie Experts vanuit Agem

Het oorspronkelijke Agem is gegroeid tot Agem Energie Experts. Tien jaar na oprichting van Agem zijn Energieloket Achterhoek en Streekenergie als zelfstandige organisaties op eigen benen gaan staan, maar de Energie Experts werkzaam binnen Streekenergie zijn grotendeels nog mensen van het eerste uur!

Maak kennis met de Energie Experts!

Wij staan voor je klaar! - Pieter -
Pieter

Wij laten graag van ons horen!

Wij zorgen graag voor opschudding in de energiemarkt en laten graag van ons horen.

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen vanuit Streekenergie of rondom het kostprijsmodel? Binnenkort kun je je hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Contact

met Streekenergie.

Heb je vragen? Onze Achterhoekse Energie Experts helpen je graag met uitleg of overstappen.